Hårersättningar ger dig en tjock och fin kalufs

Har du sparsam hårväxt, har börjat bli tunnhårig eller har problem med håravfall? Hårersättningar är lösningen som ger dig en tjock och fin kalufs – garanterat. Läs vidare om du vill se hur du kan komma åt denna finurliga lösning.

Hårersättningar – vad är det för något?

Hårersättningar är synonymt med peruker. Skillnaden mellan dessa ord är att peruker kommit att bli förknippade med maskerad, clowner och liknande. Men i dag är det samma sak som avses, nämligen lösningar för människor som vill förändra sin frisyr.

Syns det att de inte är riktiga?

Vi får ofta frågan om det inte syns att det är “fejkhår” i hårersättningar. Det finns en seglivad idé om tupéer som blåser av huvudet på figurer i humor-filmer med mera, och som inte alls ser speciellt verkliga ut. Men det där är en tid som är förbi. Dagens peruker ser ut precis som vanligt hår, väldigt välskött hår, och det är ingen som kommer att se att du har syntetiskt hår på huvudet. Syntetiskt förresten… Du kan välja peruker av äkta hår om du vill.

Jag är intresserad – vad gör jag?

Om du vill veta mer om hårersättningar rekommenderar jag att du kontaktar Belle Madame, som är en duktig leverantör av peruker. Företaget finns i Gävle och samarbetar med flera perukfrisörer, som hjälper dig att anpassa din peruk efter ditt huvud.

Fler frågor?

Om du har fler frågor rekommenderar jag återigen att du kontaktar Belle Madame. Kolla igenom Belle Madames webbplats för att få svar på de vanligaste frågorna, och det finns även möjlighet att ta kontakt. Lycka till med din nya frisyr och ditt nya liv!
Hårersättningar ger dig en tjock och fin kalufs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *