Kläder med tryck för maximal exponering

I dag pratar vi mycket om personliga varumärken. Att vi är marknadsföringen utåt. Och så är det ju, för i grund och botten är det personliga intryck som avgör om det blir affär eller inte. Kläder med tryck förstärker och påminner om vem människor träffar.

Kläder med tryck och personligt varumärke – förklara tack!

Så här: Du och dina anställda är ute bland folk, och ni gör ett gott intryck. Ni blir vänner med era kunder. Andra människor ser hur trevliga ni är att ha att göra med, och så blir de nyfikna. Men varifrån kommer den där trevliga människan? Det kan man se på loggan som finns tryckt på din rygg, på ditt bröst eller på något annat lämpligt ställe. Just precis, så gör man en subtil och effektiv reklam. Kläder med tryck är förmodligen den billigaste formen av marknadsföring, som dessutom inte är så gåpåig.

Men om jag inte har någon verksamhet som passar?

Målare, snickare och andra hantverksyrken kan ledigt bära upp en jacka, skjorta eller andra kläder med tryck. Det förväntas av dem till och med. Det är liksom standard att hantverkare har kläder med tryck, där företagsnamn och kontaktuppgifter står med. Men om man står i butik då, eller jobbar med något annat? Svaret är att det finns olika alternativ när det gäller kläder, och det är långt ifrån det hantverksmässiga som finns till buds. En snygg täckjacka passar även på reklamaren, eller varför inte en mössa, ett förkläde eller träningskläder?

Behöver du hjälp? Kontakta oss

Företagsprofil är duktiga på det här med profilkläder. Det finns ett stort sortiment med variation både när det gäller plaggen och vad man kan göra med dem – tryck, brodyr med mera. De kan även hjälpa dig att välja ut vad som bäst passar för ditt företag. Du kan komma i kontakt med Företagsprofil via deras hemsida, som du hittar här.

Yrkeskläder och profilkläder är viktiga saker

Kläder med tryck för maximal exponering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *