Markisväv för att förnya dina markiser

De är trotjänare i vått och torrt, alla väder. I alla år tjänar de dig, skyddar från solen och gör ditt hus behagligt även under varma sommardagar. Men det gäller att du håller markisernas markisväv fräsch och fungerande.

Markisväv som är fräsch är en förutsättning

Gammalt slitet tyg är så klart inte speciellt verksamt. Och framförallt är det ju inte snyggt. Därför är det kanske dags att du tar en ordentlig titt på den markisväv du använder i dag. Hur ser den ut? Kanske är den fortfarande funktionell, men ser ut som något katten har dragit in? Det kan vara en anledning i sig att fixa ny – för en fräsch markisväv gör faktiskt att ditt hus ser betydligt trevligare ut från gatan. Så in och shoppa nytt, fräscha upp – och gör grannarna våldsamt avundsjuka.

Vad mer kan man använda markisväv till?

Det finns gott om användningsområden för detta tyg, åtminstone om du är kreativt lagd. Solskydd är en given hit, och då är balkonger en bra miljö. Där vill du ju kunna sitta på sommaren och njuta utan att få solen i ögonen. Googla runt på lite coola metoder på nätet, om du vill skapa eget. Om du behöver tyget kan du surfa in på Rosa husets hemsida och kolla vad som finns som passar dina behov.

Vilka är Rosa Huset?

Rosa Husets personal är erfarna och ger en god service för allt inom textilier, tyger, sybehör och liknande. De finns på nätet och det är enkelt och smidigt att handla från deras butik. Kolla in den själv så får du se.
Markisväv för att förnya dina markiser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *