Peruker av äkta hår – ingen ser skillnaden

Drömmer du om ett nytt hår? Även om det kan kännas orealistiskt utifrån din naturliga hårväxt – finns det lösningar. Belle Madame har både syntetiska peruker och de av äkta hår. Det gemensamma för båda dessa alternativ är att ingen ser att det är fejkhår.

Peruker eller hårersättningar – vad är skillnaden?

Fortfarande lever det kvar i folks medvetanden att peruker är något som clowner har. Eller något som används på maskerader. I båda dessa fall används de som en sorts outfit, och det handlar om att se annorlunda ut. Våra peruker är dock ämnade att få bäraren att se naturlig ut, och bli bekväm med sig själv. Skillnaden mellan peruker och hårersättningar? Det är olika ord för samma sak.

Självkänslan sitter i utseendet

Inget kan döda självkänslan så mycket som ett yttre en inte är nöjd med. Detta är absolut inte samma sak som att vara ytlig. Alla människor vill ju ha ett utseende som de själva är nöjda med. Om hårväxten har avtagit kan den dra till sig en onödig fokus, och det blir en sorts besatthet. Visst går det att jobba mentalt med detta, men varför undvika lösningar som gör dig snygg?

Kan jag ha vilken frisyr jag vill?

Ja! Det är en den största styrkan med våra produkter. Du är inte bunden till ditt naturliga hår. Passa på att anlägga långa, korta, lockiga, raka, diskreta eller galna frisyrer. Om du är osäker på vad som passar, kan vi hjälpa dig och vägleda dig till ett bra val.

Så kommer du i kontakt med oss

Belle Madame kan hjälpa dig, oavsett vilken frisyr du är ute efter. Vi kan även hjälpa dig genom att svara på de vanligaste frågorna. Gå in på vår hemsida, som du hittar här, så får du den hjälp du behöver.

Peruker av äkta hår - ingen ser skillnaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *