Ribbor och paneler från en pålitlig dalaleverantör

Behöver du ribbor och paneler till ditt bygge? EB Hedlund i Dala Floda i Dalarna är en trygg leverantör som varit med länge, och som såväl standardmodeller som kundanpassade skräddarsydda ribbor och paneler som tillverkas i små volymer.

Ribbor och paneler för alla behov

EB Hedlund är ett familjeföretag som varit igång sedan 1970-talet. De har sett trender komma, gå och komma igen. Och fortsatt leverera högkvalitativa listverk och mycket annat från sin fabrik i Dala-Floda i Dalarna. Specialiteten är alltjämt små volymer, kundanpassning och så leverans på en pall. Allt på en gång. Den här leverantören är uppskattad just för sin flexibilitet och precision, sin lyhördhet inför dig som kund. I dessa tider av massproduktion kan de väl kännas skönt med en leverantör som ger den där personliga känslan?

Varför anlita EB Hedlund?

Om argumenten ovan inte räcker kan jag berätta att EB Hedlund har en branschvana, och det är vardagsmat att leverera kvalitet i tid till de olika byggföretag som finns där ute. Eftersom fabriken jobbar med små volymer kan maskinerna snabbt ställas om, och leveranstiden förkortas. Du kan ha din beställning levererad på relativt kort tid, så att det inte blir stillestånd i bygget. Hör av dig och berätta om ditt behov så tar de dig vidare därifrån.

Hur kommer jag i kontakt?

Enklaste sättet att få kontakt med EB Hedlund är via deras hemsida. Gå in där och bläddra runt, skapa dig en uppfattning om verksamheten. Om du vill ta kontakt klickar du på denna länk så hjälper de dig på bästa sätt. Lycka till med byggandet!

Ribbor och paneler från en pålitlig dalaleverantör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *