För dig som letar skobutik Dalarna

Söker du efter en skobutik i Dalarna som tänker ekologiskt, ergonomiskt och estetiskt i ett och samma andetag? Sko n’ sko är det perfekta valet för dig. Här finns hälso- och miljömedvetna människor med höga krav på kvalitet, något som självklart gynnar kunderna.

Söker du skobutik Dalarna? Kom till Borganäsvägen

Sko n’ sko håller till på Borganäsvägen, mitt i Borlänge centrum. Vägg i vägg har vi en hälsokostbutik, som drivs av samma ägare. Men kan lugnt säga att det är hälsofokus som råder för denna skobutik i Dalarna. Hälsobutiken har drivits i många år, och så har det blivit en naturlig utveckling att även börja sälja skor. Personalen provar ut alla skor som tas in i sortimentet, och du kan vara säker på att det är sköna skor som står på deras hyllor.

Vilka andra fördelar finns med Sko n’ sko?

Denna skobutik i Dalarna är förmodligen den enda i sitt slag som kombinerar så många bra kompetenser och krav kring sina skodon. Utöver hälsa och ergonomi är det också höga krav vad gäller miljöpåverkan, och därför tas endast skor som är ekologiskt tillverkade in i sortimentet. Om du går in på deras hemsida ser du vilka varumärken de jobbar med, och det är ideal ekologiskt. Men skor ska vara snygga också, och som du själv kan se i butiken är detta skor som är såväl eleganta som enkla och snygga.

Kom och testa skor!

Du som letar efter skobutik Dalarna är härmed inbjuden till Sko ‘n sko för att testa skor. Kolla på Sko n’ skos hemsida om du behöver hjälp med vägbeskrivning eller om du vill maila och fråga om något. Men lova mig att inte missa denna pärla till skoaffär i Borlänge.

För dig som letar skobutik Dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *