Prenumerera på ventilationsfilter

Nu kan du prenumerera på ventilationsfilter. Det låter kanske tråkigare än att prenumerera på en serietidning, men detta gör att du slipper hålla koll på när det är dags för filterbyte ventilation.

Var köper du ventilationsfilter för filterbyte i din ventilation?

Vem kommer ihåg att byta ventilationsfilter? Det sitter där i ventilationen år efter år, dammar igen och funkar inte så bra. Men du vänjer dig successivt vid att luften blir sämre och sämre, och märker ingenting. Tills filtret en dag är igensatt och du undrar om det är något fel. Filterbyte i din ventilation gör stor skillnad, för din hälsa och för din elkostnad.

Hur kan byte av ventilationsfilter påverka elkostnaden?

En ventilationsanläggning som går tungt, en följd av att det sitter damm i filtret, måste jobba hårdare för att få igenom luften. När den jobbar hårdare drar den mer ström, och självklart visar det sig på elräkningen i längden. Utöver ökad elkostnad får du mer slitage på motorn, som ju måste jobba hårdare. Filterbyte i din ventilation känns som en smart grej med tanke på den låga kostnaden. Ja, för ett nytt filter är ju billigare än en ny anläggning. Och du tar igen filterkostnaden i lägre elkostnad för den delen.

Hälsan kommer först

Den viktigaste anledningen till att utföra filterbyte i sin ventilation och sätta i nytt ventilationsfilter är förstås hälsan. Det är inte hälsosamt att dra i sig en massa damm dagarna i ända. Personer som har astma och allergi, och andra luftrörssjukdomar, lider av dålig luft. Ja, dålig luft i sig kan ju bidra till att sjukdomar uppkommer.

Börja prenumerera i dag

Gå in på Ventbutikens hemsida och börja prenumerera på filter redan i dag. Klicka här för att komma till Ventbutikens webbplats.
Prenumerera på ventilationsfilter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *